logo
210 300.86.60

Κατασκευή Ιστοσελίδων

κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας

 

Η ιστοσελίδα αποτελεί την εταιρική σας ή την προσωπική σας παρουσία στο διαδίκτυο και αποτελεί για τους περισσότερους την βασική πηγή προώθησης προιόντων και υπηρεσιών καθώς η διείσδυση του διαδικτύου στην Ελλάδα έχει φτάσει στο 70% με μεγάλη τάση ανόδου.

Θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά σχετικά με το internet και τις ιστοσελίδες.Για να μην "χαθείται" ομως πάρτε παράδειγμα από τον ίδιο σας τον εαυτο

  • τι κάνετε καθημερινα στο διαδίκτυο,
  • τι αναζητατε,
  • πως χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα

μα πάνω απο όλα απαντήστε στο εαυτο σας το εξης.

Πριν επισκεφθείτε ενα φυσικό κατάστημα είτε αφορά κάποιο προιόν ή κάποια υπηρεσία θα μπείτε στην ιστοσελίδα του για να ενημερωθείτε; και αν ναι ποια θα είναι η αντιδρασή σας αν η ιστοσελίδα αυτή ειναι απαρχαιομένη και δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε ή ακόμα και αν το βρείτε οι πληροφορίες σχετικά με αυτό δεν είναι ικανοποιητικές.

Αν πέσει στα χέρια σας ενα φυλλάδιο με μια καταπληκτική προσφορά αλλά μπαίνοντας στην ιστοσελίδα αυτή δεν σας "εμπνέει εμπιστοσύνη" θα ερχόσασταν σε επαφή για να ενημερωθείτε για την προσφορά και να προβείτε στην αγορά;.

Το μόνο σίγουρο σε όλα αυτό είναι ότι δεν θα θέλατε να είστε αυτή η επιχείρηση γιαυτο όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή σας.

Χαρακτηριστικά  CMS (Content Management System)

 

Απεριόριστες Κατηγορίες

Σε όλα μας τα πακέτα η ιεραρχία των κατηγοριών είναι απεριόριστη και σε αριθμό κατηγοριών αλλα και σε βάθος κατηγοριών.

 

Υπηρεσίες

Προωθήστε τις υπηρεσίες που προσφέρετε με όποιο τρόπο θέλετε και προσελκύστε νέους πελάτες.

 

Προιόντα

Προωθήστε τα προιόντα που διαθέτετε στο διαδίκτυο και προσελκύστε νέους πελάτες δίνοντας προστιθέμη αξία στην επιχείρησή σας.

 

Στατικές Σελίδες

Στατικές σελίδες για το προφίλ της επιχείρησή σας και για ότι άλλο εσείς θέλετε.

 

Άρθρα

Ενημερώστε τους χρήστες αρθρογραφώντας σχετικά με το αντικείμενο των εργασιών σας.

 

Blog

Ενημερώστε τους χρήστες για τις απόψεις σας μέσω του blog σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Διαδικασία-Μεθοδολογία

Ανάλυση Ιστοσελίδας

01.Ανάλυση (Analysis)

Η επιτυχία μιας ιστοσελίδας ως επι το πλείστον εξαρτάται απο εσάς και οχι απο εμάς.

Οταν επιλέγεις ενα επαγγελματία για να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να του εξηγήσεις με απόλυτη ακρίβεια το αντικείμενο των εργασιών της επιχείρησης σου είτε αυτό αφορά υπηρεσίες είτε αυτό αφορά προιόντα και το αμέσως επόμενο βήμα είναι να θέσεις τους στόχους σου.

Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να του υποδέιξεις το πως θα το κάνει.

Ουσιαστικά θα πρέπει ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας να μπορεσει να κατανοήσει πλήρως ποίο είναι το αντικείμενο της δουλεία σας, πως δουλεύετε, ποία είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη δουλεία σας για να μπορέσει να υλοποιήσει το "αντικείμενο εργασιών" σας και στο διαδικτυο αλλά και να μπορέσει να αποφύγει και τα προβλήματα.

Οσο καλύτερα μας εκπαιδεύσετε για το αντικείμενο των εργασίων σας αλλα και των προσδικιών που έχετε απο την ιστοσελίδα σας τόσο κάλυτερο θα είναι και το αποτέλεσμα που θα παραχθεί.

Εδω εσείς έχετε δώσει την ώθηση για την επιτυχία.

Αν πείτε σε κάποιον οτι αντιπροσωπεύετε μια μάρκα του εξωτερικού και οτι έχετε 10 προιόντα το πιθανότερο είναι οτι αυτό θα πάρετε, μια ιστοσελίδα με 10 προιόντα με φωτογραφία και κείμενο.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, θα έπρεπε να είναι πολύ διαφορετικά για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία και να υλοποιήσετε τους στόχου σας.


Βελτίωση Ιστοσελίδας SEO

02. SEO

Αφού απο την ανάλυση της ιστοσελίδας έχουμε κατανοήσει "ποιος είσαι" και ποιο το αντικείμενο των εργασιών σου είμαστε έτοιμοι να ελέγξουμε τον ανταγωνισμό, να βρουμε τα κατάλληλα keyword που αντιπροσωπεύουν το αντικείμενο εργασιών σου καθώς και τα περιφερειακά keyword.

Η ανάλυση των keywords και του ανταγωνισμού θα μας βοηθήσει να σου προσφέρουμε μια ουσιαστική λύση που θα σε κανει να ξεχωρίσεις απο τον ανταγωνισμό, να χτίσεις το brand name σου και στο internet αλλά και να εμπνέυσεις την επιστοσύνη που χρειάζεται ο χρήστης της ιστοσελίδα σου ωστε να γίνει και πελάτη σου.

Μην ξεχνάτε οτι μια ιστοσελίδα όσο καλη και αν είναι δεν θα είχε κανένα νόημα αν δεν μπορεί να τη βρει ο υποψήφιος πελάτης σας και δεν θα μπορούσε να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση σας και στο αντικέιμενο εργασιών σας.


Κατασκευή Ιστοσελίδων Σχεδίαση Web Design

03. Σχεδίαση (Template)

Εχοντας στα χέρια μας τα δεδομένα της ανάλυσης αλλά και του SEO είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε το σχεδιασμό την ιστοσελίδας σου που θα καλύπτει όλες τις αναγκες σου. Με όλη τη γνωση που έχουμε αποκτήσει για την επιχείρηση σου θα σου προτείνουμε το κατάλληλο template αλλά και τα κατάλληλα sections που θα κάνουν το user experience να ξεχωρίσει αλλά και να νιώθει “άνετα” ο χρήστης και να ξέρει αν πάσα στιγμή που θα βρεί το κάθε τι απλά με ένα κλικ.


Κατασκευή Ιστοσελίδας CMS Web Development

04. Προγραμματισμός (CMS Development)

CMS (Content Management System) η καρδιά της ιστοσελίδας σας, το διαχειριστικό εργαλείο απο όπου θα πραγματοποιείται τις αλλαγές στην ιστοσελίδα σας αλλα και θα προσθέτε νεο περιεχόμενο δυναμικά.Το CMS θα κοπεί και ραφτεί στα μέτρα σας έτσι ωστε να είναι λειτουργικό και φιλικό προς τον διαχειριστή.Εδω δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός.Ο διαχειριστής θα πρέπει να κάνει εύκολα και γρήγορα τη δουλεία του χώρις να χρειάζεται να εχει ιδιαίτερες γνώσεις internet, αλλά και να μην "φοβάται" να κανει κάποια αλλαγή μήπως και χαλάζει κάτι ή επειδή το διαχειριστικό είναι διαδαλώδης και πρέπει να έχει το manual πάντα δίπλα του.


Δοκιμή Ιστοσελίδας

05. Δοκιμή (Testing)

Πριν την δημοσιεύση της ιστοσελιδας δοκιμάζουμε την λειτουργία της ιστοσελίδας για να βεβαιωθούμε οτι όλες οι λειτουργίες της λειτουργούν όπως ακριβώς πρέπει.Κατά τη δοκιμαστική λειτουργία η ιστοσελίδα υπόκειται σε stress test αλλά και ποιοτικούς ελέγχους προς αποφυγή δυσλειτουργιών.


website-go-live

06. Δημοσιεύση (Go Live)

Η ιστοσελίδα σας είναι πλέον online στο internet και θα πρέπει να περιμένει κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να ενημερωθούν οι μηχανές αναζήτησης και να αρχίσει να αποδίδει τους καρπούς της.Το χρονικό διάστημα αυτο μπορεί να ποικίλει απο ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα αλλά το πρώτο τρίμηνο θα έχουν φανεί οι τάσεις.


Υποστήριξη Ιστοσελίδας

07. Υποστήριξη (Support)

Το πιο κρίσιμο στάδιο της κατασκευής μια ιστοσελίδας είναι η υποστήριξη και αυτό γιατι η ιστοσελίδα είναι πλέον live και η ανταπόκριση θα πρέπει να είναι άμεση.

Με την άδεια σας συμμετέχουμε στις μετρήσεις και τις αναλύσεις της ιστοσελίδας και προτείνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για την βελτίωση της.

© Copyrights fuzzyObjects.gr 2017. All rights reserved.